Rezervem'in misafir geri bildirimleri özelliği sayesinde, misafirlerinizden geri bildirimler isteyerek restoranınızda olup bitenleri analiz edebilir ve hizmet kalitenizi arttırabilirsiniz.
Misafirlerinize söz hakkı verin
Restoranınızdaki eksik noktalarınızı tespit edin
Restoranınızın hizmet kalitenizi arttırın
Misafirlerinizin memnuniyetini önemsiyor ama bu memnuniyeti ölçmede etkin bir sistem kuramıyorsanız Rezervem’in değerlendirme modülü ile tanışmaya hazır olun! Misafirlerinizin restoranda geçirdikleri süre boyunca karşılaştıkları hizmet kalitesini ve yaşadıkları deneyimi puanlamalarını isteyek hizmet kalitenizi etkin biçimde ölçebilirsiniz.
Misafirin restorandan ayrılması ile birlikte yapılan check-out işlemi sonrasında misafirlerinize SMS ve E-Posta bildirimi yapılır. Gelen SMS ya da E-Posta ile değerlendirme sayfasına ulaşan misafirler; ‘Servis, Yemek ve Ambiyans’ kategorilerinde değerlendirmesini 1 ile 5 puan arasında gerçekleştirir. Misafirlerin ekstra not da girebildiği değerlendirme sistemi ile restoranınızın başarılı ve başarısız olduğu noktaların tespitini misafirlerinizin gözünden görebilirsiniz.
Misafir geri bildirimleri sayesinde personelinizin de değerlendirilmesi sağlanırken, bu süreçten haberdar olan çalışanlarınız daha dikkatli ve daha özverili olma yolunda farkındalık sahibi olacaktır. Misafirlerinizle sürekli iletişimde olduğu düşünüldüğünde, hizmet kalitenizi korumak ve misafirperverliğiniz arttırmak adına harika bir çözüme sahip olabilirsiniz.
Teknolojinin hayatımızın büyük bir parçasında yer aldığı şu dönemde Fine-Dining restoranlarda olduğu gibi A’la Carte hizmet veren restorana sahip otellerin de hizmet kalitesine teknolojiyi entegre etmesi şart oluyor.
Restoran yönetimi sürecinde günü kurtarmak önemli olabilir ancak günümüzde rekabetin yadsınamaz düzeylere ulaştığı yemek sektöründe kalıcılığı sağlamak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için bundan daha fazlasına ihtiyacınız var. Üretim ve kaynak pl...
Restoranlar için misafirleriyle özel bir iletişim kurmaktan daha değerli hiçbir şey yoktur. Bir müşterinin restorana müdavim olabilmesini sağlayan etmenler arasında her ne kadar yemeğin lezzeti yer alsa da esasında en önemli husus, misafir ile kurula...