“Restoranınızın geleceği için planlama zincirinin halkalarını oluşturuyoruz.”
Restoranda neler olup bittiğini görün
Performansınızı kolayca değerlendirin
Verileri okuyun ve planlama yapın
Günümüz dünyasında yemek sektöründe kalıcılığı sağlamak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için etkili araçlara ihtiyacınız var. Üretim ve kaynak planlama, restoranınız için her günü en iyi şekilde kurtarırken, aynı zamanda tasarruf sağlamayı, maliyetleri düşürmeyi, geleceği sağlam adımlarla planlamayı, riskleri azaltmayı ve büyüyebilmeyi mümkün kılar. Peki bir restoran rezervasyon sistemi ile üretim ve kaynak planlamanın nasıl bir ilişkisi olabilir?
Rezervem, restoran yönetim sürecinde elde ettiği verileri yararlı istatistiklere dönüştürerek restoranınız için tam bir performans değerlendirmesi sağlar. Oluşturulan restoran istatistikleri sayesinde geçmişteki eksiklikleri görerek geleceğe emin adımlarla yürümeniz kolaylaşır.
Rezervem’in restoran istatistikleri araçları sayesinde misafirlerinizin davranış ve eğilimlerine dair aylık oranların hesabını yapmanıza gerek kalmaz. O ay içerisinde kaç misafir ağırladığınız, ciro miktarları, No-Show rezervasyon sayısı ve toplam maliyeti gibi istatistikler ve çok daha fazlası Rezervem tarafından otomatik olarak hazırlanır ve indirilebilir Excel uzantılı raporlar haline getirilir ve kolayca indirebilirsiniz.
Restoran istatistikleri araçları sayesinde elde edeceğiniz günlük, haftalık ve aylık veriler rezervasyonların yoğun olduğu tarihler, misafir yorumları ve başarılı-başarısız hizmet türleri gibi alanlarda bilgi sahibi olmanızı ve gözden kaçırdığınız noktaları açıkça görüntüleyebilmenizi sağlar. Bu sayede daha kesin rakamlarla üretim ve kaynak planlaması yapabilir, restoranınızın aylık ve yıllık planlarını kolaylıkla oluşturabilirsiniz.
Rezervem’in sağladığı ücretsiz araçlarla yanlızca Google, Instagram ve Web Sitenizden gelen rezervasyonlar değil, farklı platformlardan gelen rezervasyonları da haftalık ve aylık olarak görüntüleyebilirsiniz. Böylece Zomato, Quandoo, Rezervin, TripAdvisor gibi platformlardan işletmenize gelen misafir oranını, bu platformların restoranınızın aylık gelirlerine ne düzeyde katkı sağladığını ve hangi platformlara yoğunlaşmanız gerektiğini kolayca belirleyebilirsiniz.
Mevcut ve gelecek ayların restoran istatistikleri indirilebilir formatlarda hizmetinize sunulurken geçmiş aylara yönelik veriler de saklanır ve geçmişe dönük kıyaslamalar, büyüme oranları, rezervasyon artış ve azalışları karşılaştırılabilir. Restoranınızın geçmişine ve geleceğine yönelik istatistikleri aynı anda görüntüleyebildiğinizde yeni kararlar almak ve misafir davranışlarına ilişkin analizler yaparak restoranınızın hizmet kalitesini en üst seviyelere çok daha kolay çıkarabilirsiniz.
2022 geride kalırken, Rezervem'in restoran rezervasyon sisteminden restoranlarda misafir tercihleri ve rezervasyonlarla ilgili analizler de gün yüzüne çıktı. İşte Rezervem restoranlarında gerçekleşen rezervasyonlar ve misafir tercihlerine göre 2022 r...
Günlük hayatımızda sıklıkla karşılaşılan bir kavram haline gelen no show, başta restoranlar olmak üzere spor tesisleri, uçak biletleri, masaj salonları gibi birçok yerde karşımıza çıkar. Peki no show nedir? No show, en temel şekliyle ifade etmek gere...
Rezervem'in restoran rezervasyon sistemi ile neler yapılabilir, rezervasyon yönetimin faydaları nelerdir.