Misafirlerinizi en sadık müdavimlere nasıl dönüştürebilirsiniz?

Misafirlerinizi en sadık müdavimlere nasıl dönüştürebilirsiniz?

Restoranlar için misafirleriyle özel bir iletişim kurmaktan daha değerli hiçbir şey yoktur. Bir müşterinin restorana müdavim olabilmesini sağlayan etmenler arasında her ne kadar yemeğin lezzeti yer alsa da esasında en önemli husus, misafir ile kurulan samimiyet temelli insani ilişkilerdir. Mevcut müşterileri koruyabilmek ve hatta yeni müşteriler elde edebilmek için bu iletişimin kuvvetli bağlarla kurulması olmazsa olmazlar arasındadır. Misafirlerle kurulan iletişimin ne denli önemli olduğunun bilinciyle Rezervem ekibi olarak restoran ödüllendirme ve hediye modülüyle, misafirlerle samimi ve özel bir ilişki kurabilme fırsatını tanıyoruz. Misafirlerinin her birinin özel olduğunu hissettirmek isteyen restoranlar için misafir ödüllendirme modülümüz eşsiz avantajlarıyla yanınızda!

Misafirlerinizi Özel Hissettirin

Her misafirinizin özel olduğunu misafir ödüllendirme modülü ile tüm misafirlerinize hissettirebilirsiniz. Sisteme daha önce tanımlanan çeşitli hediyeler, durum ve şartlar özelinde değerlendirilerek restoranınıza her zaman gelmekte olan misafirlere tanımlanabileceği gibi potansiyel misafirlerinize de tanımlanabilir. Böylece restoranınıza gelmekte olan eski misafirlerinizi restoranınızın müdavimi haline getirmek ve yeni misafirlerle müşteri portföyünüzü zenginleştirmek olanaklı hale gelir.

Misafir İlişkilerinizi Her Zaman Canlı Tutun

Misafirlere tanımlanacak hediyeler, tatlı, içecek, yemek veya %5-10 hizmet bedeli indirimi olabileceği gibi 50 TL-100 TL gibi promosyon hediyeler de olabilir. Bu hediyeleri belirlemek tamamen restoranların inisiyatifinde olup hediyeler tanımlandıktan sonra misafirlere verilebilir. Restoranınıza ilk defa gelen bir misafire bir sonraki gün veya hafta çeşitli indirimlerle tekrar benzersiz bir restoran deneyimi yaşatmak istediğinizi bildiren SMS ve e-posta gönderimi yapılabilir ve böylece misafirlerle olan ilişkilerinizi sürekli canlı tutabilirsiniz. Aynı zamanda harika iletişimiyle ve yaptığı ekstra ödemelerle restorana değer katan misafirlerinize de çeşitli ödüller vererek onların yüzlerindeki tebessümün nedeni olabilirsiniz.

Misafirlerinizi Restoranınızın Müdavimi Haline Getirin

Restoranınızın hizmetlerinden bir kez yararlanan misafirlerinizle sıkı bir ilişki kurabilmek için misafir ödüllendirme ve hediye sistemi gereklilik arz eder. Misafirlerinizi restoranınızın müdavimi haline getirmek, restoran misafir ödüllendirme modülüyle mümkündür. Unutulmamalıdır ki hediye almak veya ödüllendirilmek, 7’den 70’e herkesin hoşuna gider. Bu hoşnutluğu, zihinlerde marka değerinizi yüceltmek için kullanmak mantıklı bir seçenek oluşturur. Üstelik verilen hediyelere son kullanma tarihi veya kişi sınırı tanımlayarak bu sistemi daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Rezervem misafir ödüllendirme modülüyle kampanya, promosyon ve özel indirimlerin gücünden yararlanmak için hazır mısınız?

Rezervem'in Misafir Ödüllendirme özelliği ile daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.