Restoranınızı tam kapasite kullanmak için neler yapabilirsiniz? - Restoran masa yönetimi uygulaması

Restoranınızı tam kapasite kullanmak için neler yapabilirsiniz? - Restoran masa yönetimi uygulaması

Restoranlar için verimliliği arttırmanın en önemli yolu, hizmet esnasında anlık olarak boş masa sayısını görebilmelerinden geçer. Eğer bir restoran, boş ve dolu masa sayısını anlık olarak görüntüleyebiliyorsa verimliliği kolayca arttırabilir, misafirlerinin masalara yönlendirme işlemlerini sorunsuzca tamamlayabilir, karışıklık olmaksızın hem kârlılık oranını hem de müşteri memnuniyetini zirveye taşıyabilir. Peki restoranlar bunu nasıl yapabilir? Tabii ki Rezervem restoran masa yönetimi modülünü kullanarak tüm bu işlemleri hızlıca ve eksiksiz olarak gerçekleştirebilirler.

Profesyonel Bir İzlenim Oluşturun

Restoran Masa yönetimi modülü kullanmayan restoranlarda, misafirler restorana giriş yaptığı anda ciddi bir karışıklık meydana gelir ve misafir nezdinde olumsuz bir izlenim bırakılır. Çünkü hangi masanın o anda boş veya dolu olduğuna ilişkin elde düzenli bir veri bulunmaz. İşte bu sorunu sonsuza kadar ortadan kaldırmak için Rezervem masa yönetimi modülü çözümlerine ihtiyaç duyulur. Restoran masa yönetimi ile rezervasyonuna gelen misafirler, saniyeler içerisinde boş olan masalara yönlendirilir ve hiçbir karışıklığa mahal vermeden, nokta atışı hesaplamalarla birlikte boş masalara misafirlerin oturması sağlanır. Böylece misafir nezdinde önemli bir profesyonel izlenim oluşturulması için önemli bir aşama tamamlanmış olur.

Bilgi Akışını Hızlıca Sağlayın

Misafir rezervasyonuna geldiği anda yetkili personelin elindeki tablet aracılığıyla rezervasyon kontrol edilir ve standart olarak no-show şeklinde işaretlenen rezervasyonlara check-in işlemi yapılır, misafir “geldi” olarak işaretlenir ve boş olan masaya hızlıca yönlendirilir. Misafirin oturduğu masa ivedilikle “boş” durumdan “dolu” durumuna getirilir ve işlemlerin tamamı uygulamayı kullanan tüm personellerde anlık olarak senkronize bir şekilde yürütülür. Masa yönetimi sayesinde boş ve dolu masalar, tablet uygulaması ve web arayüzünden ilgili herkes tarafından görülür. Böylece saniyeler içerisinde doğru aksiyonların alınması olanaklı hale gelir. Bilgi akışı hızlıca sağlanır ve ekip koordinasyonuyla birlikte masa yönetimi işlemleri profesyonelce yürütülür.

Dijital Masa Yönetimi İle İşinizi Kolaylaştırın

Restoranınızda artık klasik masa yönetimi anlayışı yerine dijital masa yönetimi ile işinizi kolaylaştırmanın vakti geldi. İş süreçlerinizi otomatikleştirmek, birbiriyle entegreli hale getirmek, tüm ekibin senkronize bir şekilde hareket etmesini sağlamak ancak dijital masa yönetimi adımlarına uyum sağlamakla mümkündür. Masa yönetimi ile rezervasyona gelen misafirin check-in işlemleri yapılabilir, rezervasyondan farklı sayıdaki kişinin restorana gelmesi halinde kişi sayısı check-in sırasında değiştirilebilir, masasını değiştirmek isteyen misafirin ilgili boş masaya alınması sağlanabilir, check-out işlemleri hızlıca yapılabilir ve harika bir restoran deneyimi sonrası çıkış yapan misafirin masası tekrar “boş” olarak güncellenerek anlık bilgi akışı sağlanabilir. Aynı zamanda özel misafirler için masaların kapatılması işlemi masa yönetimi modülü sayesinde gerçekleştirilebilir. Rezervem masa yönetimi modülü ile restoranınızın iş süreçlerini kolaylaştırmanın zamanı gelmedi mi?

Değerlendirmelerle Kalitenizi Yükseltin

Restoran masa yönetimi ile rezervasyonuna gelen, saniyeler içerisinde boş masalara yönlendirilen, eşsiz lezzetleri tadan ve akabinde check-out yapan misafirlerden restoran deneyimlerini puanlamalarını istemek mümkündür. Masa yönetimi modülünü kullanan restoranların tercihine bağlı olarak misafirlere, check-out sırasında veya ertesi gün 10:00-18:00 saatleri arasında SMS ve e-posta ile bildirim yapılarak deneyimlerini puanlamaları ve özel değerlendirme yapmaları istenir. Linke tıklayan misafir, restoranda aldığı hizmeti Servis, Yemek, Ambiyans, Müzik ve Vale kategorilerine göre 1-5 yıldız aralığında puanlar ve talep halinde özel not ile geri bildirimde bulunabilir.

Rezervem'in Misafir Geri Bildirimleri özelliği ile tüm bu değerlendirmelere ilişkin istatiksel raporlar alınabilir ve böylece geri bildirimler ışığında gerekli adımlar atılabilir. Restoran masa yönetimi modülünün ayrıcalıklarından yararlanarak müşteri memnuniyetini zirveye taşımaya hazır mısınız?