Restoran Rezervasyon Sistemi ile Rezervasyonlarınızı Yönetin

Restoran Rezervasyon Sistemi ile Rezervasyonlarınızı Yönetin

Rezervasyon yönetiminde sorun yaşadığınızı ve müşteri kaybettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Tüm bunları ortadan kaldıracak yepyeni bir çözümle tanışmaya ne dersiniz?

Rezervem'in Restoran Rezervasyon Sistemi ile neler yapabilirsiniz?

  • Web siteniz ve Instagram hesabınızdan rezervasyonlar alın
  • İletişiminizi güçlendirin ve misafirperverliğinizi arttırın
  • Zamandan kazanın, verimliğinizi ve performansınızı arttırın

Karışıklık sözcüğünü rafa kaldırıyoruz

Rezervem, rezervasyon yönetimini kusursuz bir noktaya taşıyarak restoranınızda ‘karışıklık’ sözcüğünü rafa kaldırıyor. Müşterilerinizden gelen rezervasyon taleplerini hiç vakit kaybetmeden kolayca karşılayabilir ve anında misafirlerinize sms ve e-posta bildirimleri yapabilirsiniz. Dakikalarca rezervasyon oluşturmakla uğraşmayın, Rezervem ile rezervasyon oluşturma süresini 10-15 saniyeye düşürebilirsiniz.

Web siteniz ve Instagram hesabınızdan rezervasyonlar alın

Web siteniz ve Instagram hesabınızdan gelen rezervasyonları tek bir yerde toplayan Rezervem sayesinde, misafirlerinize daha kaliteli bir hizmet sunabilirsiniz. Misafirlerinize sms ve e-posta bildirimleri yaparak onlarla iletişimde kalabilirsiniz. Bu sayede unutulan ya da geç işlenen rezervasyonlardan kaynaklanan sorunları da ortadan kaldırabilirsiniz.

Misafirlerinizden geri bildirimler alın, hizmet kalitenizi arttırın

Misafirlerinizin memnuniyetini önemsiyor ama bu memnuniyeti ölçmede etkin bir sistem kuramıyorsanız Rezervem’in misafir geri bildirimleri özelliği ile tanışmaya hazır olun! Misafirlerinizin restoranda geçirdikleri süre boyunca aldıkları hizmet kalitesi ve yaşadıkları deneyimi değerlendirmeleri isteyebilir ve misafirperverliğiniz arttırabilirsiniz.

Rezervem'in Restoran Rezervasyon Sistemi hakkında daha fazla bilgi almak için Restoran Rezervasyon Sistemi sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Rezervem'in yeni WhatsApp SMS özelliği ile misafirlerinize WhatsApp üzerinden sms bildirimleri yapabilirsiniz. WhatsApp SMS özelliği ile ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayın.